Spor

Sujeti sezonu Kocaeli’de start alacak

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye MotoSurf Şampiyonası, 3-4 Haziran tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenecek.

Ülkemizde giderek yaygınlaşan jetsurf ile ilgili Türkiye MotoSurf Şampiyonası da Kocaeli’de organize edilecek. 3 Haziran Cumartesi günü Sekapark’ta ilk kez start alacak şampiyona ile adrenalin tavan yapacak.

SEKAPARK SAHİLİNDE ORGANİZE EDİLECEK

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Sekapark sahilinde organize edilecek şampiyonada sporcular 8 farklı kategoride mücadele edip, flyboard ile çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirecek. Su üzerinde heyecan veren ekstrem hareketler ile izleyicilere şölen yaşatacak olan Kocaeli yarışları; OPEN, Pro Stock-1, Pro Stock-2, Kadınlar Kupası, Gençler, Flyboard ve Drag sınıflarında yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Gamdom Güncel Giriş - Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet Giriş - Casibom Giriş - Sekabet Giriş - Tipobet Giriş - Fixbet Giriş - Fitcas giriş -
Salus Medya - Resim Yükle - Gündem - Tiktok ücretsiz izlenme - fue hair transplant - Acibadem - antalya hava durumu hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri -