1. Haberler
  2. Haberler
  3. Bilecik Bozüyük’te bakım ve onarımı süren okullara yakın mercek

Bilecik Bozüyük’te bakım ve onarımı süren okullara yakın mercek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Eğitimden sorumlu Bilecik Vali Yardımcısı ve Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla Bozüyük ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Zafer İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında yetkililerle görüşülerek çalışmalar hakkında bilgiler alınırken, çalışmaların hızlandırılması ve okulların yeni eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Vali Yardımcısı Altay ve Kaymakam Öztürk’ün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Zafer İlkokulu’ndaki incelemelerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir de eşlik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bilecik Bozüyük’te bakım ve onarımı süren okullara yakın mercek
Yorum Yap
Giriş Yap

İlgili Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -