1. Haberler
  2. Haberler
  3. Mersin Büyükşehir çocukların yüzünü güldürdü

Mersin Büyükşehir çocukların yüzünü güldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nden çocuk kahkahaları yükseliyor

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2022 18:30

Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2022 18:30

MERSİN (İGFA) – Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve 4-6 yaş arası çocukların faydalandığı atölyede eğitici ve öğretici etkinliklerin yanında, farklı konseptlerde etkinlikler de yapılıyor.

Atölyede eğitim gören tüm çocuklar bu kapsamda bir araya geldi. Yıl boyunca öğrendikleri şarkıları söyleyip hem eğitici, hem eğlenceli oyunlar oynadı. Neşeyle devam eden parti, çocuklara hamburger ikramıyla sona erdi.

Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde 4-6 yaş gruplarına hizmet verdiklerini; sanattan müziğe, teknolojiden bilime, deneyden spora kadar çocukların her türlü gelişimlerine yönelik aktiviteler düzenlediklerini belirten Mevlana Kadın ve Çocuk Atölyesi Birim Sorumlusu ve Okul Öncesi Öğretmeni Sonay Berber, “Bu ara tatilimizde de hem büyük yaş, hem de küçük yaş çocuklarımızı mutlu edebilmek için bir parti düzenledik. Şarkılarımızı söyledik, dans ettik, ritim çalışmalarımız vardı, onları gerçekleştirdik ve ardından da güzel bir hamburger partisi yaptık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin Büyükşehir çocukların yüzünü güldürdü
Yorum Yap
Giriş Yap

İlgili Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -